VTM

Nicoline Hummel uit ‘De Buurtpolitie’ baalt: “Geen leuk telefoontje gerkregen van VTM”

door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan

Vlaanderen leerde Nicoline Hummel kennen in ‘De Buurtpolitie’. Haar personage Tineke was daar heel erg geliefd.

Er komt een nieuwe reeks van ‘De Buurtpolitie’ aan. Er zijn heel wat nieuwe gezichten die de kijkers moeten leren kennen.

Nicoline is er niet meer bij. Ze vertelt er meer over op haar Instagram.

“Soms moet je de dingen eens vanuit een andere hoek bekijken. Als er nu iets is dat ik de afgelopen jaren heb moeten leren, dan is het dat wel.”

“En dat geldt ook voor mijn vertrek (opnieuw) bij Buurtpolitie. Nee, het is niet leuk om zo’n telefoontje te krijgen en het is nog minder leuk wanneer je door verschillende partijen afgewimpeld wordt als je te weten wil komen wat de reden is voor deze beslissing. Dus het antwoord op die vraag moet ik jullie jammer genoeg schuldig blijven. En dat vind ik zelf best moeilijk. “

“Ik heb zoveel mooie mensen leren kennen die ik zonder dit programma niet was tegengekomen. Niet in het minst onze opleiders bij de politie, die nog steeds mijn grootste bewondering hebben en een speciaal plekje in mijn hart.”

“Ik weet dat er nu veel mensen teleurgesteld en boos zijn. Ik schrik ervan hoeveel dit opnieuw bij jullie teweeg brengt, want zoals altijd als het over Tineke gaat, ontploft mijn mailbox zowat… “

“Maar lieve mensen, het is niet het einde van de wereld. Echt niet. Die wereld draait rustig verder en daar gebeuren veel ergere dingen in dan ons ontslag! Dus breathe… morgen is een nieuwe dag.”