Bizarre ontdekking in brood van Albert Heijn: “Ik heb verschillende keren overgegeven”

door: BVDO
Een vrouw uit het Nederlandse Helmond deed woensdag een akelige ontdekking toen ze de boterhammen voor haar zoontje wou smeren.

Zineb deed een wel heel bizarre ontdekking in haar brood. “Mijn zoontje kwam naar mij toe en vroeg wat er mis was met de boterhammen. Ik was op dat moment zijn zusje aan het voeden en zei dat hij maar een ander brood moest pakken. Hij heeft er gelukkig niet van gegeten”, vertelt Zineb aan Algemeen Dagblad.

De vrouw bekeek het brood dan wat beter. “Ik werd licht in mijn hoofd. Op een gegeven moment zag ik een stuk met haartjes. Daarna een deel van een staartje.  Het was echt even schrikken. Ik heb meerdere keren overgegeven.”

“Mijn man belde om te zeggen dat ik terug naar de Albert Heijn moest gaan. Ik heb het brood meegenomen en ben naar de winkel gereden. Toen ik daar aankwam, moest ik weer overgeven. Toen ik vertelde dat ik een gebakken muis in mijn brood vond, begon de jongen te lachen. Waarschijnlijk van de zenuwen. Vervolgens bood hij me een taart aan. Een taart?! Ik hoefde niets, maar voordat ik het wist had hij twee stickers uitgeprint waar ik gratis brood mee kon halen. De boterhammen met de muis heb ik daar laten liggen. Ik wilde het niet.”

Bij Albert Heijn zelf reageren ze geschokt. “We nemen dit vanzelfsprekend heel serieus. Ook wij zijn er erg van geschrokken. Wij hebben inmiddels goed contact met de klant en gaan zorgen voor een goede oplossing. Momenteel zijn wij in gesprek met de leverancier om te achterhalen hoe het heeft kunnen gebeuren en wat ze eraan doen om dit te voorkomen.”