Anderlecht wil deze jonge talenten langer aan zich binden

door: BVDO
Afbeelding bron: Photonews
RSC Anderlecht wil de jonge talenten binnen het eerste elftal langer aan boord houden door hun contracten open te breken.

CEO Karel Van Eetvelt wil nog maar eens duidelijk maken dat de toekomst van RSC Anderlecht bij de eigen jeugd ligt. Daarom wil paarswit de contracten van enkele jonge spelers openbreken. “We spreken bijvoorbeeld met Yari Verschaeren, Antoine Colassin en Jérémy Doku om hun contract open te breken”, vertelt Van Eetvelt aan Het Laatste Nieuws. “Maar we zijn zeker niet gehaast, die jongens liggen nog langdurig vast.”

Voor de meesten is dat al zeker tot 2022. Ook Hendrik Van Crombrugge heeft nog een langlopende overeenkomst. Al was hij door de vorige grote baas een loonsverhoging voor volgend seizoen beloofd, maar die komt er nu niet.

Geld is er blijkbaar niet voor deze zomer, dus zal er op transfervlak niet veel bewegen bij RSC Anderlecht. “Grote namen moet je deze zomer niet verwachten, maar we gaan ons wel versterken.” Wat dat precies wordt, zal de komende weken duidelijk moeten worden.