Ray Verhaeghe doet geen fijne vaststelling over ‘Familie’: “Dat is een probleem voor Annie en mij”

door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
De opnames van ‘Familie’ zijn ondertussen hervat, maar Ray Verhaeghe en Annie Geeraerts staan nog niet op de set. In Story vertelt Ray dat hij voorlopig nog geen vooruitzicht heeft op zijn eerste opnames.

“Op 9 juli hebben Annie en ik een lezing in de studio’s in Lint. In een lokaal waar we voldoende afstand kunnen houden. Maar wanneer we e?ectief weer mogen draaien, blijft een groot vraagteken”, vertelt Ray Verhaeghe. “Misschien in augustus. Dan hebben we een belangrijke scène voor de verhaallijn, maar misschien wordt die nog geschrapt.”

“Het probleem is dat Anna en Albert geen eigen ‘decor’ hebben", zegt Ray. "Normaal draaien we in een echt rusthuis, maar dat is nog minstens enkele maanden ondenkbaar. Annie en ik zitten ook niet in mekaars bubbel, zoals sommige andere koppels op de set.”

Ray en Annie hebben de voorbije periode wel contact gehouden met elkaar. “Het is al maanden geleden dat we mekaar nog gezien hebben, maar over de telefoon hebben we elkaar wel gehoord. En ons Annie stelt het goed, ze heeft natuurlijk ook het geluk dat ze het gezelschap heeft van een partner met wie ze kan babbelen. Ze zit niet alleen, zoals ik.”

“Maar een nieuwe partner heb ik niet nodig. Ik leef nog dagelijks met de herinneringen aan mijn overleden vrouw, zo is ze op een of andere manier nog aanwezig in mijn leven. Ik mis haar nog elke dag, maar ik wil ook niet klagen. Ik voel me bevoorrecht dat ik hier nog steeds rondloop en fysiek en mentaal nog redelijk goed ben.”