Natalia openhartig over geboorte en opvoeding dochter Bobbi-Loua: “Hopelijk houden we dat vol”

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Natalia beviel vier maanden geleden van haar eerste dochtertje. Samen met haar partner Frederik noemden ze het meisje Bobbi-Loua.

Zeven weken ver was Natalia al toen ze pas vernam dat ze zwanger was. Of zij en partner Frederik blij waren? Dat is een understatement. Bobbi-Loua nam wel de tijd om te arriveren: “36 uur heeft de bevalling geduurd. Maar ik ga dat niet dramatiseren. Op zo’n moment ga je daar gewoon door.”

Bobbi-Loua is intussen vier maanden oud, maar Natalia kijkt in Dag Allemaal al een stukje in de toekomst. “Ik zal een strenge en consequente moeder zijn. Hopelijk hou ik dat vol. Bobbi-Loua mag spelen, vrij zijn en zeggen wat ze denkt. Maar er zullen grenzen zijn. Ze zal ook respect moeten tonen voor ons.”

“Ik zie jammer genoeg nog te veel onbeleefde kinderen. Hun ouders laten maar begaan. Bij ons zal dat niet zo zijn. Wij willen proberen zo consequent mogelijk te zijn. Dat neem ik deels mee uit mijn eigen jeugd.”

“Mijn ouders hebben misschien wat overdreven met hun beschermende cocon. Hier en daar sloegen ze de bal mis, maar zo slecht hebben ze het niet gedaan”, aldus Natalia.