Jeroen Meus onthult merkwaardig nieuws over Bart De Pauw: “Toen ik hem voor het eerst ontmoette, gebeurde er dit"

bron: Humo
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Jeroen Meus kent Bart De Pauw al enkele jaren. De televisiekok was te zien als een van de kandidaten in ‘Twee tot de zesde macht’, de quiz die Bart De Pauw presenteerde en maakte met zijn productiehuis Koeken Troef!. VRT besloot na een samenwerking van 30 jaar de relatie met Bart De Pauw stop te zetten nadat ze verschillende beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag hadden gekregen.

Hoe het nu verder moet met Bart De Pauw, weet Jeroen Meus ook niet. “Ik kan alleen maar hopen dat het niet waar is wat er wordt verteld. Dat hij een donkere kant zou hebben, heb ik zelf nooit gemerkt", vertelt Meus in een interview met Humo.

Volgens Jeroen is Bart een erg behulpzame man. Hij heeft de kok dan ook meermaals geholpen. “Toen ik advies wilde voor ‘Goed volk’, heb ik de eerste gemonteerde afleveringen naar hem gestuurd. Mijn respect voor hem is groot, al van toen ik op het internaat ‘Schalkse ruiters’ zag, en dat blijft het ook. Toen ik hem voor het eerst ontmoette, kreeg ik pas écht het gevoel dat ik het gemaakt had.”