VTM

Regi met verstomming geslagen: "Ik voelde de bui al hangen"

bron: GVA, HLN
door: Redactie
Linda Mertens en Regi Penxten
Afbeelding bron: Photonews
De 20-jarige Olivia Trappeniers uit Deurne nam deel aan 'The Voice van Vlaanderen' en kwam na een knallende zangauditie terecht in het team van Bent. De twintiger heeft nu een schitterende aanbieding gekregen die ze naar eigen zeggen niet zomaar aan zich voorbij kan laten gaan.

Olivia zal samen met Régi een nummer opnemen. “Hij had mijn stem gehoord en had via mijn manager Hans Francken mijn naam aan Regi doorgegeven. Hij wist immers dat Regi dringend nog een zangeres zocht voor een nieuw nummer. Amper twee dagen later heb ik You Have a Heart geschreven, en vrijwel meteen erna ingezongen in de studio. Ik was dolenthou­siast door deze kans.”

Ook Regi heeft niets dan lovende woorden over het meisje die eerder al deelnam aan een zangwedstrijd van radiozender MNM. "Ik wist wel dat Olivia één van de finalisten was van de talentenwedstrijd 'MNM Rising Star'. 'Die gaat dat los winnen', dacht ik - en dat wás ook zo. Ik voelde de bui al hangen", klinkt het bij de Vlaamse dj.

Voorlopig blijft het bij één samenwerking. Linda hoeft dus niet meteen te vrezen voor haar rol in Milk Inc. De zangeres is even van het podium verdwenen. Ze heeft immers haar dochtertje aan kanker verloren.