VTM

Wendy Van Wanten en haar man Frans verbazen vriend en vijand met dit nieuws

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Wendy Van Wanten (57) en haar man Frans (55) hebben zeer verrassend nieuws. Dat staat vandaag te lezen in Het Nieuwsblad.

Ze spelen een gastrol in 'Loslopend Wild & Gevogelte'. Ze zullen kort opduiken in een sketch. Over de inhoud van de sketch wil Wendy niets kwijt.

Wendy wil wel kwijt dat Lucas Van Den Eynde haar tegenspeler is. “Wie kan nee zeggen tegen Lucas? Zo'n vriendelijke man", luidt het in Het Nieuwsblad. "Toen ze me belden voor deze gastrol, heb ik meteen 'ja' gezegd. Het is ons favoriete programma. En ik was vroeger ook een beetje loslopend wild. Je zou kunnen zeggen dat dit een knipoog is naar de Wendy van vroeger, maar het sensuele en het komische heb ik nooit los­gelaten. Ik sta bekend om mijn deugnieterij, dat zal nooit veranderen." 

"Of dit het debuut is van mijn man? Als acteur wel, niet op tv. Hij heeft zich ooit eens voor iets op tv ingeschreven, zo'n twaalf jaar geleden ( het programma 'Wie Wordt de Man van Wendy?', waarin Wendy voor hem koos, nvdr.). Als ik daaraan terugdenk, moet ik mezelf soms ook knijpen: is dat écht gebeurd?”