De volgende James Bond zou wel eens een heel verrassende acteur kunnen zijn

bron: The Lad Bible
door: Redactie
Momenteel is Daniel Craig de huidige James Bond maar hij heeft al enkele keren duidelijk gemaakt dat hij genoeg heeft van 007. We zullen hem wellicht nog maximum één keer als de bekendste spion op deze planeet zien schitteren, maar hierna zal het stokje wellicht weer worden doorgegeven.

De namen die het vaakst genoemd worden als vervanger zijn Tom Hiddleston, Idris Elba en James Norton. Er mag nu echter nog een andere, zeer verrassende naam bij dit lijstje worden bijgeschreven. Niemand minder dan Harry Styles zou ook wel eens de nieuwe James Bond kunnen worden.

We kennen hem vooral als zanger, maar hij maakte in 2017 zijn acteerdebuut in de film Dunkirk en deed dat meer dan degelijk. Lee Smith, één van de belangrijkste 'film editors' van de laatste James Bond-film vindt alvast dat hij een goede keuze zou zijn: "Harry kan de rol perfect invullen. Als ze een jongere Bond willen, waarom niet? Hij is een uitzonderlijk talent en komt heel natuurlijk over op camera."

Moest Harry Styles overigens daadwerkelijk de nieuwste James Bond worden dan is hij de jongste acteur ooit die deze rol zou gaan vervullen. Enkele maanden geleden werd Styles op de radio ook al eens gevraagd of hij James Bond zou willen zijn en hij stond er in ieder geval al wel voor open.