Waarom je de vernieuwde Snapchat absoluut wél moet downloaden

bron: Metrotime
door: Redactie
Er is een storm van kritiek gekomen op de nieuwste update van Snapchat. Gebruikers klagen enorm. Ze vinden dat de app er flink op achteruit is gegaan. Dat terwijl Snapchat zeer populair is, zeker bij jongeren. Die proberen nu massaal een oudere versie opnieuw te downloaden van de app zodat ze terug gebruik kunnen maken van hun oude vertrouwde Snapchat.

Er is ook al een petitie gestart richting de makers. De huidige Snapchat is te ingewikkeld voor de gebruiker. De petitie kende nog geen gewenst effect, want Snapchat werd niet opnieuw aangepast. Daarom hebben vele gebruikers nu een andere oplossing gevonden. Ze downloaden gewoon terug een oude versie. Alleen is dat eigenlijk helemaal geen goed idee.

Het downloaden van een oude versie van Snapchat zorgt voor een heel groot risico. De app wordt daardoor zeer vatbaar voor hackers. Wie de update niet installeert, loopt een serieus risico. De update is er in de eerste plaats om de app beter te beveiligen. Hackers hebben bij een oude versie van Snapchat veel makkelijker toegang tot je foto's en video's.

Tags snapchat boys