Makers van Tomb Raider komen binnenkort met gigantische Avengers-game

door: Redactie
Marvel wil de komende jaren meer games op de markt zien met hun superhelden in de hoofdrol. Daarvoor schakelen ze meerdere topontwikkelaars in.

Eén van de eerste games die uit deze samenwerking zal voortvloeien, is een gloednieuwe Spider-Man-game die dit jaar verschijnt en gemaakt wordt door de ontwikkelaar Insomniac Games.

Release in 2019

Nu komt het nieuws naar buiten dat we ons in 2019 ook aan een gigantische Avengers-game mogen verwachten. Het gaat hier om een zeer grootschalig project waar nu al meer dan 100 mensen aan zouden werken. Crystal Dynamics, de makers van de Tomb Raider-games, zijn verantwoordelijk voor dit project. Wellicht zulle we in de huid kruipen van verschillende Avengers zoals Iron Man, Captain America, de Hulk, Thor, Spider-Man, Black Widow en nog heel wat anderen.

Er zijn ook maar liefst 15 bekende en zeer ervaren ontwikkelaars uit de gaming industrie toegevoegd om van dit Avengers-project een topgame te maken. Het spel zal wellicht gelijktijdig verschijnen rond de release van de allerlaatste Avengers-film in 2019.