Andy Peelman uit 'De Buurtpolitie' valt volledig uit de lucht: "Dit had ik niet verwacht"

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Andy Peelman is bekend van 'De Buurtpolitie', waarin hij de rol van Koen Baetens vertolkt. Maar Andy Peelman kreeg net te horen dat hij een zeer bijzondere award gewonnen heeft, eentje die hij niet had zien aankomen.

De eroticabeurs gaat op 16 februari van start in Antwerpen. Ook zij loofden enkele awards uit. En van hen kreeg dus ook Andy Peelman een. Namelijk die van 'meest sexy BV'. "Gek h??", aldus Andy Peelman

"Een beetje raar, zelfs. Dit zag ik niet aankomen. Ik wist zelfs niet dat de prijs bestond, laat staat dat ik genomineerd was. Geen idee hoe de stemming precies verloopt, maar blijkbaar hebben mensen dus op mij gestemd. Best grappig, maar ik vind het eigenlijk ook flatterend."

Alleen is er één bijkomend probleempje. "Nu vraag ik me wel af hoe zo'n beeldje eruitziet. Mijn vrouw zegt al dat ze geen fallussymbool in de living wil."

Andy zal zijn prijs zondag 18 februari gaan afhalen op de eroticabeurs. Dezelfde prijs bij de vrouwen werd gewonnen door Erika Van Tielen, maar zij gaat haar prijs niet afhalen.