VTM

In volgende aflevering van 'Temptation Island' gaat het er stevig aan toe

bron: Vijf
door: Redactie
Afbeelding bron: Archieffoto
De volgende aflevering van 'Temptation Island' zal er stevig aan toe gaan. Dan krijgen de kandidaten namelijk hun eerste kampvuur te zien. Hierin zien ze beelden van hun partner van de eerste dagen op het eiland.

En hoewel ze nog maar een paar dagen van elkaar gescheiden zijn, zijn er sommigen al te ver gegaan, en is hun relatie voorbij. Dat is onder andere het geval bij Mezdi en Daniëlle. Voor Daniëlle zit haar relatie met Mezdi erop. 

"Ik ben zo dom", huilt ze in 'de hut'. De hut is sinds dit jaar nieuw, en hierin kunnen de deelnemers hun emoties of gedachten kwijt. De beelden worden nooit aan de partners getoond tijdens een kampvuur. 

"Hij zag me gaan en dacht waarschijnlijk: 'Nu is het klaar en kan ik feesten. Ik hoef niks meer van haar'. Dit was zijn laatste kans, die heeft hij gekregen en het is weg. Boem. Hij deed niet eens een klein beetje moeite."

"Je spendeert twee jaar met iemand, en dan gooit hij het weg alsof het niks is. Niet eens alsof ik afval ben, hij gooit me meteen in de riolering."

Maar ze sluit wel stevig af. "Heel Nederland zal zien wat voor zwijn jij bent, Mezdi."

De aflevering is volgende donderdag te zien op VIJF om 21u20.