Karen en Birger uit 'Mijn Pop-up': "Hier moeten we zeker voor opletten"

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Karel en Birger waren de winnaars van het laatste seizoen van 'Mijn Pop-Up'. Hun concept met onder andere BBQ-vlees was dan ook ijzersterk. Het duo hield nog een tijdje de Pop-up 'TJOP'S' open én ze hadden een foodtruck waarmee ze op festivals gingen staan.

Nu zijn de plannen anders, en willen ze een barbecueschool openen in Ruiselede. Het duo is koken dus zeker nog niet beu, integendeel zelfs. Ze zijn nog steeds op zoek naar een pand waarin ze een restaurant kunnen openen. 

Maar toch is het voor één ding opletten, zeggen ze zelf, namelijk hun vriendschap. Die zou het afgelopen jaar wat meer verwaterd zijn, en dat is absoluut niet de bedoeling. "We kennen elkaar al twintig jaar. Maar nu merkten we dat we teveel zakenpartners geworden waren. Onze vriendschap begon eronder te lijden", aldus Karel en Birger. 

"Daarom hebben we deze winter wat gas teruggenomen. Om erover te waken dat onze vriendschap niet verwatert. Nieuwe plannen smeden gaf ons extra zuurstof. We gaan ook weer deelnemen aan barbecuewedstrijden, gewoon voor het plezier."