VTM

Het gaat helemaal fout tussen Tim en Deborah op Temptation Island

bron: Flair/Goedele on Top
door: Redactie
Afbeelding bron: Vijf
Gisteren was Tim, de partner van Deborah in Temptation Island, te gast bij Goedele Liekens. Tim probeert zo trouw als een hondje over te komen, maar anderzijds is hij ook een hele grote player geweest. Daar pakte hij serieus mee uit op de zetel bij Goedele. Het ziet er ook helemaal niet goed uit voor Tim en Deborah.

Er was de plets op de poep van verleidster Cherish al. In het oor van Mezdi zei hij iets van iets dat als ‘Die blonde…'. Zelf geeft Tim nu meer verduidelijking. "Ik weet nog perfect welke woorden ik die dag tegen Mezdi heb gezegd", aldus Tim. "Die blonde kan mij krijgen."

Spoiler

Vervolgens lijkt Tim al een deel te verraden van het vervolg. "Je doet mee aan “Temptation Island” om te zien of er iemand of iets anders kan zijn voor jou. Als je gevoelens kan krijgen voor iemand anders, is de persoon bij wie je op dat moment bent niet de ware", klinkt het veelbetekenend. 

Het wordt dan toch een zeer verrassende wending als je weet dat Tim en Deborah in de eerste afleveringen het beste koppel leken. Tim deed werkelijk niets verkeerd en ontzegde de meisjes zelfs de toegang tot zijn kamer. Hij sliep ook steeds met een shirt van zijn vriendin en hield een dagboek bij, die Deborah kon inlezen. "Je weet dat als je aan Temptation meedoet, je het sowieso moeilijk gaat krijgen", aldus Tim. 

700 bedpartners

Hij beweert dat hij met 500 à 700 meisjes het bed gedeeld heeft. Hoe Tim zich bij Goedele presenteerde, doet het ergste vermoeden voor het vervolg van Temptation. Het lijkt erop dat het helemaal fout gaat tussen Tim en Deborah en dat hij uiteindelijk aan de verleiding niet zal kunnen weerstaan. Er zou voorlopig ook geen huwelijk meer gepland staan met Deborah. Overigens ontkende hij later bij MNM dat hij 500 of 700 meisjes heeft gehad. "Ze vroegen me om ferm te overdrijven. Maar het zijn er toch al 100 geweest...", klinkt het.