VTM

Tim uit 'Blind Getrouwd' over ander koppel: "Ik geloof wel nog in hun kansen"

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Tim en Esther maakten een goeie start in 'Blind Getrouwd'. De twee waren heel tevreden met elkaar en willen er echt wat van maken. Het is nu afwachten hoe het met hen verder zal gaan. Met wie het helemaal niet zo goed gaat zijn Lieve en Aljosja. Tussen hen was het heel erg kil en Lieve gaf ook toe zich niet aangetrokken te voelen tot Aljosja.

Heel tv-kijkend Vlaanderen lijkt de hoop voor dat koppel al te hebben opgegeven. Tim denkt er echter anders over. "Toch geloof ik nog in hun kansen", verrast hij in Dag Allemaal. "Akkoord, in 't begin liep het bij hen wat moeizaam, maar toen ik de beelden van de huwelijksreis zag, leek dat toch de goede richting uit te gaan. Die spontane plaagstoten tonen toch dat ze zich steeds beter voelen bij elkaar."

Bij Mike en Marjolein ging het wel heel vlot. Nog vlotter dan bij Tim en Esther. "Zo'n start heb ik en Esther ook niet gemaakt, hé. Mike en Marjolein zijn nu eenmaal twee enorm open mensen, wellicht zijn ze ook daarom aan elkaar gekoppeld. Ik zou niet zo snel m'n emoties tonen, en Esther wellicht ook niet." 

Dezelfde waarden

Al was er wel een duidelijke klik. "Ja 't ging er vrij snel heel ontspannen aan toe tussen ons. Ik zag meteen dat Esther een heel mooie vrouw is, en gaandeweg kwamen we te weten dat we veel dingen met elkaar delen. Zoals? Veel kleine dingen eigenlijk. De innige band die we allebei met onze familie hebben, bijvoorbeeld. Dat toont dat we soortgelijke waarden hebben meegekregen. Maar we lusten ook allebei dezelfde dingen niet."

Het was voor Tim toch wel even schrikken toen hij het gemeentehuis binnenkwam. Daar zaten allemaal mensen met Aziatische roots. "Ik had vooraf niet echt een type in gedachten, eigenlijk. Toen ik vooraan in de trouwzaal stond, had ik wel meteen haar mama gezien. Ik verwachtte dus eigenlijk iemand met uitgesproken Chinese looks. Stom van mij, want haar `westerse' papa en haar broer zaten natuurlijk ook in de zaal, maar die heb ik blijkbaar niet opgemerkt."