VTM

Om deze 3 reden mag je blij zijn dat Roel Vanderstukken volgende week weer terugkeert in Familie

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Volgende week keert Roel Vanderstukken terug bij Familie. De acteur was een tijdje buiten strijd door een zware hartoperatie.

Momenteel wordt de rol van Benny gespeeld door Govert Deploige. Hij zal nog tot volgende week op het scherm te zien zijn, daarna neemt Roel weer zijn plaats in. En daar gaan veel fans van Familie blij om zijn. Dit zijn alvast drie redenen om uit te kijken naar de terugkeer van Roel.

Reden 1: Waarheidsgetrouw
Het was voor Govert een helse karwei om Roel op korte tijd te vervangen. We moeten zeggen dat Govert het fantastisch heeft gedaan, maar er is toch maar één Benny en dat is Roel Vanderstukken. Het komt ook geloofwaardiger over als de rol door Roel gespeeld wordt.

Reden 2: Taalgebruik
Roel hanteert bij Familie een specifiek taalgebruik. Het is iets dat Govert probeerde om na te bootsen. Maar er was één woord dat hij nooit gebruikte. Dat was 'boomshakelak'. "Dat is zo specifiek van Roel dat ik het nooit zal gebruiken", zei Govert daar eerder al over.

Reden 3: Vrouwelijke fans
En ook veel vrouwelijke fans van Familie gaan bijzonder tevreden zijn dat Roel terug is. Het is algemeen geweten dat zij Roel knapper vinden dan Govert. Vanaf volgende week kunnen ze de acteur dus opnieuw bewonderen in Familie.