VTM

Karen Damen volledig met de grond gelijkgemaakt: “Schandalig allemaal en dat met de hulp van Gert Verhulst”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Karen Damen is in een kleine mediastorm terechtgekomen. Het ex-K3’tje haar nieuwe single ‘Een Ander Spoor’ dreigt een flop te worden.

Toch krijgt Karen veel aandacht. Zo is er momenteel het tv-programma ‘Karen maakt een plaat’, maar ook van dat tv-programma vallen de kijkcijfers tegen. Vlaanderen ligt duidelijk niet wakker van Karen.

Peter Van den Berge, de ondernemer uit `The Sky is the Limit' ergert zich blauw aan de aandacht die Karen allemaal krijgt. “En met dit artikel, geven we haar nog wat meer reclame”, citeert TV-Familie een bericht op zijn Facebook.

"Zijn veel betere zangeressen dan zij"

“Er zijn zoveel betere onbekende zangers en zangeressen die zichzelf moeten bewijzen zonder hulp van de Heilige Drievuldigheid Vier-Verhulst-Studio 100! AFVOEREN DIE HANDEL! Geef aandacht aan artiesten die het echt verdienen om door te breken. Ik ben dat gedoe met die plaat van Karen Damen en de aandacht hiervoor méér dan beu. Wat is het volgende? James Cooke maakt een betere plaat en krijgt als beloning van Gert Verhulst een talkshow op Vier?' “

Ondanks de povere scores van haar singles `Hoge Bomen' en `Een Ander Spoor', is Karen Damen toch enthousiast over de lancering van haar album. Uit een post op haar Instagram blijkt dat de cd meteen op nummer 1 stond in de iTuneslijst `topalbums'. Karen post: `Zoooo dankbaar, zoooo blij, zoooo trots. Dankjewel aan iedereen. Op naar de Lotto Arena op 16/3!”

Maar lang duurde het feestje niet. Een paar dagen later stond hij nog maar net in de top tien en de kans is groot dat het album intussen alweer uit de lijst is verdwenen.