Vrouw van Sergio Herman heeft zeer emotionele boodschap

bron: Eigen berichtgeving, AD
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Het is vandaag een zwarte dag voor Sergio Herman (47) en zijn vrouw Ellemieke Vermolen (41). Het is vandaag exact een jaar geleden dat ze hun derde kindje samen hebben verloren.

Sergio Herman heeft al twee kinderen uit een vorige relatie, en ook nog twee kinderen met Ellemieke genaamd Noah en Zenna. Hoewel het voor Sergio Herman niet per se hoefde, wou zijn vrouw graag nog een derde kind. Het koppel ging er samen voor, en kregen na een lange strijd met vruchtbaarheidsbehandelingen eindelijk het goede nieuws te horen dat Ellemieke zwanger was. 

Slaappil

Ellemieke was bijna op het einde van haar zwangerschap, toen ze een miskraam kreeg. Normaal gezien zou het kindje eind maart 2017 ter wereld komen. Maar bij één van de laatste controles bleek het hartje van de foetus niet meer te kloppen. De navelstreng zal rond zijn nekje. Het koppel was in diepe rouw. Het ongeboren kind kreeg de naam Josha. 

Gelukkig kregen ze veel steun, zowel van hun familie en vrienden als van de buitenwereld. Het leek wel of heel Vlaanderen met hen meeleefde. "Die dag dat Ellemieke me belde met het nieuws zal ik nooit meer vergeten", aldus Sergio toen. "De eerste veertien dagen na de bevalling kwam ik zonder slaappil de nacht niet door. Toen ik weer begon te werken, stond ik elke avond onder de douche te kotsen van ellende omdat ik die verschrikkelijke beelden van de bevalling en ons dode kindje weer voor me zag."

Intussen is het een jaar geleden dat Josha dood geboren werd. Ellemieke zette speciaal hiervoor een afbeelding op haar Instagram-account, die iedereen raakt. Het is een trap naar de hemel. "I wish.... #Missyou #AngelBaby #Josha", schreef ze erbij. 

We wensen het koppel veel sterkte toe.