VTM

Heeft Yana écht iemand proberen te verdrinken op 'Temptation Island'? Dit is haar antwoord

bron: TV-Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Vijf
Verleidster Yana heeft het eiland van 'Temptation Island' vroegtijdig verlaten. De reden hiervoor was dat ze zichzelf dood verveelde. Maar volgens andere bronnen wordt er nu beweert dat Yana is moeten vertrekken, omdat ze ruzie kreeg met één van de andere verleidsters en haar zelfs bijna heeft verdronken.

Yana zou ruzie hebben gekregen met één van de verleidsters op het eiland. Over welke verleidster het gaat, weet niemand. Maar Yana zou haar 'gedwongen' hebben om enkel nog met haar om te gaan en beweert hebben dat alle andere verleidsters 'vals en fake' zijn. Toen er na een avond van veel alcohol een ruzie ontstond, zou Yana de verleidster zolang onder water hebben gehouden, dat ze bijna verdronk. 

Meerdere bronnen bevestigde dat er inderdaad het één en het ander was fout gelopen met verleidster Yana. Maar volgens Yana zelf is daar helemaal niets van waar. "Ik begrijp écht niet wat mensen bezielt om zulke roddels te verpspreiden", aldus Yana. 

Logisch

"Ik heb er een tijdje over nagedacht, maar 'Temptation Island' was niets voor mij. Ik verveelde me en m'n biezen pakken was de enige logische keuze. Al het andere dat je daarover hoort is fake news."

Ze ontkent dus dat er een ruzie op het eiland is ontstaan én dat ze een verleidster bijna verdronken zou hebben. "Al die verhaaltjes zijn volledig verzonnen. Allez, waarom zou ik in godsnaam iemand willen verzuipen? Komaan zeg! Na mijn exit bij 'Temptation Island', ben ik nog twee dagen in Thailand gebleven en dat was wél plezant. Ik ben gaan shoppen, heb een massage gekregen, ging eten bij Mc Donalds,... Zalig!"