Opnieuw vreselijk nieuws voor Vergiftigde zanger Andrei Lugovski

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
De 34-jarige zanger Andrei Lugovski ligt nog steeds in het ziekenhuis. De ex-deelnemer uit Idool werd vergiftigd. Het is niet duidelijk wie de dader is.

Lugovski werd met spoed opgenomen in het ziekenhuis nadat hij werd vergiftigd met thallium, een stof die de organen aantast en gebruikt werd om Saddam Hoessein te doden. Daar ligt de zanger nu toch al een tijdje.

Het gaat een beetje beter met Lugovski maar toch moest hij opnieuw een ferme tegenslag verwerken. “Mijn broer ligt nu op een gewone kamer. Hij heeft in zijn bed al proberen te zingen, maar dat lukt hem voorlopig niet”, zegt zijn zus Alina in TV-Familie.

De dokters hebben ook de nierdialyse moeten stopzetten. “Dat was echt te vermoeiend', zegt zijn zus. “Andrei hing acht uur per dag aan die machine om het gif uit zijn bloed te verwijderen. De rest hopen de dokters met medicijnen weg te krijgen. Andrei heeft nog pijn, vooral aan zijn benen en hoofd.”

Het is nog steeds niet duidelijk wie de zanger het gif heeft toegediend. De familie deed eerder al een oproep aan de dader om zich te melden. De politie voert een onderzoek dat nog steeds lopende is.