VTM

Deelnemer van Temptation Island ligt serieus onder vuur: “Die man is een respectloze rotzak”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Meedoen aan Temptation Island kan je ook bekendheid opleveren. Denk maar aan Pommeline, die meedeed in de vorige editie.

Onlangs raakte bekend dat Pommeline een einde maakte aan haar relatie met Merijn Murk (24). Volgens de laatste geruchten zou de blondine nu samen zijn met Fabrizio. Die laatste is één van de verleiders in het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’.

Merijn volgt het huidige seizoen van het programma op de voet. Dat blijkt uit video’s op zijn YouTube-kanaal. Merijn is vooral gecharmeerd door Zwanetta. “Ik vind haar een mooi meisje. Alleen de manier waarop ze praat pakt me niet echt. Ik ben er vrij zeker van dat ze nog seks met Mezdi zal hebben.' En `Het valt me op dat Laetitia denkt dat ze wat te zeggen heeft op dat eiland. Zo opperde ze dat ze andere mannen wilde. Alsof de makers voor haar het programma eens overhoop zouden halen.”

Tot nog toe weigerde Merijn te praten over Fabrizio. De man voor wie Pommeline hem liet staan. Daar komt nu verandering en het mag duidelijk zijn dat Merijn geen goed woord over heeft voor Fabrizio. “Ik vind hem een echte rotzak! Hij doet alsof hij voor iedereen respect heeft, maar ik zie dat hij een showtje opvoert. Komaan, wie staat daar na drie dagen al te huilen?”

Fabrizio is in het echte leven een tattoo-artist. Pommeline zou intussen bij hem in de zaak werken. De twee zouden dus ook sinds kort een relatie hebben.