VTM

Kristel Verbeke maakt zich ernstige bedenking: “Mijn zussen zijn dood en ik niet, is dat wel juist?”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Kristel Verbeke kennen we vooral van haar periode bij K3. De zangeres heeft in haar leven al wat tegenslagen gekend. Gelukkig is er nog haar man Gene Thomas om haar met raad en daad bij te staan.

Kristel verloor op korte tijd haar twee zussen. De oudste zus stierf tijdens een verkeersongeval en de jongste zus overleed na een CO-vergitiging. “Op tien jaar tijd heb ik mijn twee zussen en vader moeten afgeven. Dat gemis draag je voor de rest van je leven mee. Bij elke grote stap in je leven denk je daaraan. Hoe zou het geweest zijn als ze hier nog waren? De scherpste kantjes van dat verdriet slijten wel. Eerst is er de shock, nadien moet je het verdriet een plekje kunnen geven", reageert Kristel in TV-Story.

Kristel probeert het allemaal een plaatsje te geven en te verwerken. “Je vader verliezen is ergens nog logisch, maar je twee zussen op drie jaar tijd? Dat kan toch niet? Ik heb dat heel lang onrechtvaardig gevonden. Soms dacht ik: ik ben er wel nog en zij niet. Is dat wel juist?”

"Mijn dochters horen zingen in de douche, maakt mij gelukkig"

Al is Kristel wel een gelukkige moeder. “Als ik mijn dochters hoor zingen in de douche, dan denk ik bij mezelf: die zijn gelukkig. En dan ben ik zelf ook oprecht blij. We hebben het echt goed als gezinnetje. Nanou zit in het eerste middelbaar. Op voorhand had ik schrik voor die overgang van de lagere school, maar ze heeft snel vriendinnen gemaakt. En Lily zit in het zesde leerjaar. Die is dus de baas op de speelplaats. (lacht) Ja, kinderen worden snel groot.”