VTM

Nuria is heel duidelijk: “Het huwelijk van deze twee koppels uit ‘Blind Getrouwd’ blijft niet duren”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Eergisteren raakte bekend dat Stijn en Nuria een baby hebben gekregen. Het koppel uit ‘Blind Getrouwd’ kreeg een jongetje met de naam Victor.

De twee hebben handen dus meer dan vol, maar toch vonden ze nog de tijd om hun licht te laten schijnen over de huidige editie van ‘Blind Getrouwd”. “Ik geef Aljosja en Lieve veel kans op slagen. Ze tonen interesse in elkaar, zijn begaan met elkaar, én plagen elkaar”, geeft Stijn zijn mening in TV-Familie. “Toon en Frie zijn ook grote kanshebbers. Het lijkt wel alsof die twee al langer een koppel zijn. Tim en Esther zijn meer afwachtend en aftastend, maar ook hier komt volgens mij alles goed.” 

“Dat geldt eveneens voor Damiano en Wendy. Ook zij zijn nog wat zoekende, maar ik zie dat wel goed komen. Marjolein en Mike hebben hun tweede adem gevonden. Ze zijn er vanaf het begin ingevlogen en hebben dan een dipje gekend. Nu zijn ze nog even zoekende naar hun juiste ritme, maar ze komen zéker samen over de finish!"

Nuria vreest dan weer voor het huwelijk van twee koppels. “Als ik eerlijk ben, wil ik dat ze allemaal samen blijven. Maar dat zal wellicht niet lukken, hé. Ik vrees vooral voor het huwelijk van Damiano en Wendy, maar ook voor dat van Mike en Marjolein.”

“Iedereen is uniek, en elke relatie dus ook. Wat mij betreft hebben alle koppels hun positieve punten. Wat mij wel opvalt, en ik spreek dan uit ervaring”, gaat Nuria verder. “Bij Lieve en Aljosja heerst de schrik om elkaar niet te kwetsen en om niet gekwetst te worden. Dat kan in hun voordeel spelen, want daardoor doen ze misschien nog beter hun best voor elkaar. Frie en Toon hebben dan weer een sterk fundament gelegd tijdens hun huwelijksreis.”