VTM

Wendy uit ‘Blind Getrouwd’ haalt fel uit na kritiek op haar man Damiano: “Jullie zijn totaal verkeerd bezig”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Het regent kritiek op Damiano (38). De fans van Blind Getrouwd willen dat hij eindelijk eens duidelijkheid schept tegenover zijn kersverse echtgenote Wendy (30).

Ook het koppel kreeg de commentaren van de kijkers te horen. Wendy wil daar toch wel even op reageren. “De kijkers beoordelen Damiano totaal verkeerd”, merkt ze op in Dag Allemaal.

“Damiano is een gevoelige, empathische en lieve man. Hij gaat op een heel eerlijke, liefdevolle en respectvolle manier met me om, ook al zijn die verliefde gevoelens er nog niet. Hij verdient al die kritiek echt niet.”

Damiano heeft ook een heel goede band met zijn moeder. “Die warme band met zijn mama was vanaf dag één duidelijk, en ik vind dat enorm mooi om te zien. Damiano draagt de mensen die hij graag ziet op handen. Hij heeft al meermaals gezegd hoeveel respect hij heeft voor zijn mama, en wat een lieve, sterke vrouw ze is. Ik vind dat het veel over iemand zegt als hij op die manier over z'n ouders praat.”

Nochtans kwam Wendy erg onzeker over. “Die eerste dagen was ik inderdaad wat onzeker, maar ik heb mezelf herpakt. Mijn eigenwaarde hangt immers niet af van hoe iemand anders over me denkt. Ik vind Damiano absoluut een leuke man, maar de echte verliefdheid is er bij mij ook nog niet. Dat helpt natuurlijk om de situatie op een nuchtere manier te bekijken.”