Iedereen leeft mee na dood van 7-jarig meisje: "Oh God, wat vreselijk"

door: STS
kaars
Afbeelding bron: Pixabay

Op sociale media wordt met grote verslagenheid gereageerd op het dodelijk ongeval dat het leven kostte aan een kind.

Het ongeval deed zich voor in de Nederlandse stad Utrecht. Twee kinderen werden er aangereden door een bus. Een 7-jarig meisje liet het leven, haar 5-jarige broertje raakte zwaargewond (lees het artikel hier terug).

"Verschrikkelijk en verdrietig zeg... Veel sterkte voor familie, maar ook aan alle hulpverleners", reageert Denise op Twitter.

"Heftig, heel veel sterkte voor de familie", klinkt het bij Anita.

"Wat verschrikkelijk verdrietig. Heel veel sterkte aan de nabestaanden", schrijft Gertjan.

"Verschrikkelijk en verdrietig! Gecondoleerd. Veel sterkte voor de familie, de betreffende buschauffeur en alle hulpverleners ter plaatse", schrijft Els.

"Verschrikkelijk nieuws. Dit wil je niet meemaken, ik wens iedereen heel veel sterkte", laat Geert weten.

"Oh God, wat vreselijk. Die arme families", reageert Kay.

"Wat een afschuwelijk bericht. Heel veel sterkte aan alle nabestaanden, maar ook aan de politie en hun collega's", schrijft Cynthia.

"Wat een vreselijk bericht, vlak om de hoek. Ik houd mijn kinderen altijd aan de kraag vast bij deze drukke (dubbele) oversteek, maar op een fietsje of stepje schieten ze zo van je weg. Veel sterke aan de nabestaanden, professionals en buschauffeur", zegt Martijn.

"Het zoveelste dodelijke ongeval op deze vreselijke busbaan! Ze rijden daar ook als idioten die buschauffeurs! Nota bene bij een oversteekplaats!! Vreselijk triest", klinkt het bij een anonieme gebruiker.