Vreselijk: Man voor dood achtergelaten na aanrijding in holst van de nacht

door: STS
Politie
Afbeelding bron: Photonews

Een man is zwaargewond aangetroffen naast de weg. Hij was in het holst van de nacht aangereden geworden door een voertuig, en werd daarna voor dood achtergelaten door de bestuurder.

Het was rond 02.00 uur 's nachts dat de politie van zone Beringen/Ham/Tessenderlo een melding binnenkreeg. Er was een man aangetroffen langs de weg, en hij was zwaargewond.

"Het incident vond plaats in de nabijheid van een geparkeerd voertuig ter hoogte van de Albert I laan in Beringen. Het slachtoffer, een 24-jarige man, werd met ernstige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis", zegt de politie.

Uit onderzoek bleek dat de man het slachtoffer was geworden van een aanrijding. "Een voertuig raakte het slachtoffer aan de rechterzijde, waardoor hij ten val kwam naast een geparkeerd voertuig. De exacte omstandigheden van het ongeval worden momenteel verder onderzocht."

Politie en parket roepen getuigen die mogelijk informatie hebben op om zich te melden. Dat geldt ook voor de bestuurder van het voertuig. "Hij wordt dringend verzocht zich bij de politie te melden om een verklaring af te leggen."

(Archieffoto)