Dat wordt aanpassen: Grote verandering voor alle klanten van AXA Bank

door: STS
AXA
Afbeelding bron: Photonews

Er zit een grote verandering aan te komen voor alle klanten van AXA Bank. AXA is nu nog een zusterbank van Crelan maar zal in juni overgenomen worden door Crelan en zo verdwijnen.

Op 8 en 9 juni vindt de fusie plaats: dan worden de gegevens van de AXA Bank-klanten overgedragen naar Crelan. "We zorgen voor een vlotte overgang voor u als klant. Al uw bankproducten en persoonlijke gegevens zullen zorgvuldig en veilig worden overgedragen aan Crelan", klinkt het.

Klanten moeten er wel rekening mee houden dat er tijdens dat weekend een aantal diensten niet bereikbaar zullen zijn. Zo zal er op die dagen niet meer aan thuisbankieren of mobiel bankieren gedaan kunnen worden. Ook het uitvoeren van online betalingen zal niet mogelijk zijn. De kantoren zullen ook gesloten zijn en de selfservice-toestellen bij AXA Bank zullen niet beschikbaar zijn.

Rekeningnummer behouden

De klanten behouden bij de overstap hun rekeningnummer en BIC. Hun bankkaarten en kredietkaarten (VISA) van AXA Bank zullen blijven gewoon werken. Zelf hoeven ze geen stappen te ondernemen: "De overdracht van uw zicht- en spaarrekeningen gebeurt automatisch."