Lichaam gevonden, politie staat voor raadsel: "Wie herkent deze man?"

door: STS
Politie
Afbeelding bron: Photonews

De federale politie heeft op vraag van het parket van Limburg een opsporingsbericht verspreid naar aanleiding van de vondst van een lichaam.

Het was op zondag 18 september, rond 10.52 uur, dat het levenloze lichaam van een man werd aangetroffen in het Albertkanaal aan de Trekweg Neercanne in Riemst.

Het is tot op heden niet geweten wie deze man is. De politie verspreidt een robotfoto en een persoonsbeschrijving, in de hoop zijn identiteit te kunnen achterhalen.

"De man heeft een geschatte leeftijd tussen 60 en 70 jaar. Hij heeft een witte huidskleur en is ongeveer 1m62 lang en weegt 62 kg. Hij is normaal gebouwd en heeft kortgeknipt, grijs haar en een grijs-rosse snor."

"Op het ogenblik van het aantreffen, droeg hij een hemd met zwart-witte ruitjes van het merk Vroom en Dreesman, een zwarte broek van het merk C&A, ondergoed van het merk Kings Club en een grijskeurige horloge van het merk Seiko."

Wie informatie kan verstrekken, wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie via het e-mailadres opsporingen@police.belgium.eu of via het gratis nummer 0800/30.300.