Opnieuw spoedoperatie voor medewerker die aangereden werd door sterrenchef Nick Bril

door: PMN
Nick Bril
Afbeelding bron: Photonews

Maandagochtend werd de 37-jarige souschef Joe aangereden op de parking van The Jane. Het was zijn eigen baas Nick Bril die hem aanreed. Er is opnieuw geen goed nieuws over stagair Joe.
 

De medewerker werd maandagochtend op de parking van The Jane aangereden door sterrenchef Nick Bril. Die laatste bleek teveel gedronken te hebben. Sindsdien verkeert Joe in zorgwekkende toestand.

"Er is schade aan de lever, zijn milt is verwijderd, zijn pancreas is weggenomen en ook een nier. Zijn arm is op meerdere plaatsen gebroken, zijn elleboog, een deel van zijn rug is geraakt... Er is blijkbaar een autoband over zijn middel gereden", zei de schoonzus van Joe eerder al bij VTM Nieuws.

En er is opnieuw geen goed nieuws over Joe. De souschef heeft een nieuwe spoedoperatie moeten ondergaan. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Er waren problemen met zijn darmen.

“Hij heeft het overleefd”, klinkt het bij zijn familie. Ze hopen dat de toestand van Joe snel betert. “We hopen dat we de komende dagen beter nieuws kunnen brengen. Momenteel wil iedereen vooral hun aandacht richten op hem.”