Politie geeft update over zoektocht naar vermiste Céline: "Jammer genoeg"

door: STS
Céline Cremer
Afbeelding bron: Facebook.com/Tas.Police

Er heeft een nieuwe zoekactie plaatsgevonden om Céline Cremer terug te kunnen vinden. De Belgische vrouw van 31 jaar verdween spoorloos op het Australische eiland Tasmanië.

"Gespecialiseerd zoek- en reddingspersoneel heeft vandaag in het water gezocht bij Philosopher Falls in Waratah", laat de lokale politie weten.

De vermiste toeriste werd echter niet teruggevonden, zegt inspecteur Anthea Maingay. "Jammer genoeg hebben deze inspanningen ons geen antwoorden gegeven over waar Céline is."

"Haar auto staat minstens sinds dinsdag 20 juni op de parking bij Philosopher Falls en vorige week hebben medische experts ons verteld dat Céline de weersomstandigheden waaraan ze sindsdien werd blootgesteld niet overleefd kan hebben."

"Onze informatie geeft aan dat Céline zich nog voor 20 juni in het gebied bevond. We vragen iedereen die op 17 en 18 juni in het Philosopher Falls-gebied was om ons te contacteren, of ze nu denken relevante informatie te hebben of niet."

"We blijven de zoektocht evalueren om de volgende stappen te bepalen en onze gedachten gaan uit naar Célines familie en dierbaren in deze moeilijke tijden."