Volgers hebben alleen maar superlatieven voor talent van kleindochter van Eddy Planckaert: “Wauw”

door: WVDS
Château Planckaert, kleinkinderen Eddy Planckaert
Afbeelding bron: Eén

Dankzij Château Planckaert kennen we alle leden van de Planckaert familie. En dat niet alleen de kinderen, maar ook de kleinkinderen van Eddy Planckaert zeer getalenteerd zijn, weten we ondertussen ook.

 

Veel kleinkinderen van Eddy Planckaert zijn muzikaal, maar de dochter van zijn oudste zoon Francesco en schoondochter Magali is een ware kunstenaar. Naast muziek is kunst haar passie.

Noa Planckaert is een echte kunstenaar, bewijst een foto van haar werk op Instagram

De 15-jarige dochter van Francesco en Magali verbaast iedereen met een foto op Instagram. Daarop is een miniatuur huis te zien, uitgewerkt tot in het kleinste detail. Momenteel volg Noa kunstonderwijs in Namen.

Het is duidelijk dat ze de creativiteit van haar ouders ook geërfd heeft. “Mijn eigen façade de maison”, schrijft Noa Planckaert bij haar werk. De reacties liegen er niet om.

Zo schrijft haar opa Eddy: “Ja moatje, dat is in orde zulle”. Ook Christopher Timmerman, de man van Stephanie Planckaert ziet dat het goed is: “Kasteel looks, Romeo en Julia decor. Afwerking 10/10 goed bezig”.

Maar ook haar volgers hebben alleen maar superlatieven: “Wat een talent heb jij toch”, “Natuurtalent chapeau”, “Wauw”, “De max”, zijn maar enkele van de vele reacties.