André Hazes moet belangrijk moment missen: "Dat is zijn grootste worsteling nu"

door: COS
Andre Hazes
Afbeelding bron: Photonews

Vijf keer zullen Nederlandse artiesten het beste van zichzelf geven om André Hazes senior te eren. Zoals gewoonlijk gebeurt dat in Ziggo Dome in Amsterdam.

Op 11, 12, 13, 18 én 19 maart vindt het grootste meezingconcert van Nederland plaats: 'Holland zingt Hazes'. Wie we daar niet zullen zien, is André Hazes. Hij herstelt nog van een emotionele burn-out.

"Het is natuurlijk ontzettend jammer dat Dré er niet bij is. Ik denk dat het gewoon belangrijk is dat hij herstelt, op welke manier dan ook. Dat is gewoon het belangrijkste nu", zegt Roxeanne Hazes over de afwezigheid van haar broer bij RTL Boulevard.

Ook de andere artiesten zoals Samantha Steenwijk, Gerard Joling en Jeroen van der Boom zullen André de komende twee weekends missen, maar ze hebben natuurlijk begrip voor zijn situatie.

Jeroen heeft recent nog contact gehad met André. Die laatste gaf aan er echt heel graag te willen bij zijn. "Maar je kan niet het ene wel doen en het andere niet. Dat is eigenlijk zijn grootste worsteling nu", aldus Jeroen van der Boom