Deze man weet hoe het zit tussen André Hazes en Monique: “Honderd procent”

door: WVDS
Monique Westenberg
Afbeelding bron: Instagram @moniquenoell

Op de Nederlandse radiozender Veronica kwam natuurlijk de breuk tussen André Hazes en  Sarah van Soelen uitgebreid aan bod. En ze speculeerden erop los.

 

“Ze zullen straks een keer met een verklaring moeten komen”, merkt presentator Rob Scheepers op tijdens de Ochtendshow wanneer het gaat over de breuk tussen André Hazes en Sarah van Soelen.

Geen van beiden heeft al een officieel statement gegeven. Dat staat in schril contrast met de constante communicatie met de pers toen alles nog koek en ei was tussen hen. 

Op de vraag ‘Gaat André Hazes terug naar Monique?’ heeft radiomaker Rick Romijn onmiddellijk zijn antwoord klaar: “Honderd procent. Natuurlijk gaat hij terug naar Monique.”

En hij weet het zo zeker omdat hij in de buurt van Monique Westenberg woont. “Wij fietsen geregeld daar voorbij en zien dikwijls de auto van André Hazes daar staan”, voegt de sidekick van het programma er nog aan toe.

Zelfs wanneer Florentien zich luidop afvraagt of Monique dat wel zou zien zitten blijft Rick vastberaden. “Natuurlijk vindt zij het ook bere interessant.” 

Download nu de gratis app van Redactie24