Dieter Coppens krijgt het te horen van zijn kinderen: 'Confronterend'

door: STG
Dieter Coppens en zijn gezin
Afbeelding bron: Instagram @coppensdieter

Dieter Coppens schittert momenteel samen met zijn reisgezellen in een nieuw seizoen van 'Down The Road'. Al laat de reeks ook zijn sporen na in het privé-leven van de presentator.

Het nieuwe seizoen van 'Down The Road' is momenteel te zien bij VRT1. Voor de zesde keer gaat Dieter Coppens op reis met zijn reisgenoten. Heel wat kijkers vinden de manier waarop Dieter met zijn reisgenoten omgaat hartverwarmend.

'Down The Road' heeft ook invloed op het privéleven van Dieter Coppens. Zo valt het zijn kinderen wel op dat Dieter meer geduld uitoefent bij zijn reisgenoten dan dat thuis het geval is.  

Suzy, Lou en Francis confronteren me daar dikwijls mee”, vertelt hij in Story. “Na zo'n reis ben ik meestal wat toleranter, maar na een maandje is dat alweer weg", biecht hij op. Al kent hij perfect de grens van zijn kinderen.

“Ik weet perfect waar hun grenzen liggen”, klinkt het. “En dus kan ik al eens zeggen: ‘Sorry, maar nu moet je meer je best doen, want je bent lui.’ Als ik voor de duizendste keer iets moet herhalen, zal ik mijn stem wel verheffen", klinkt het vastberaden.