Eindelijk! Martine Jonckheere krijgt fantastisch nieuws te horen na strijd tegen borstkanker: "Thuiskomen"

door: STG
Martine Jonckheere als Marie-Rose in 'Familie'
Afbeelding bron: VTM

Martine Jonckheere vocht eerder dit jaar een tweede keer tegen borstkanker. Enkele maanden na haar behandeling komt Martine met geweldig nieuws.

Martine Jonckheere bekomt nog van haar strijd tegen borstkanker. Het gaat de goede richting uit, maar recent werd ze nog geveld door een polsbreuk.

Gelukkig meldt ze ook een positieve evolutie. Martine zal te zien zijn in een nieuwe Kerstkomedie: ‘Kerst met krukken’ in het Farcetheater. Samen met Koen Crucke zal ze een showbizzkoppel vormen.

“Lang hoefde ik er niet over na te denken. Ik zei volmondig 'ja’”, zegt Martine in Het Laatste Nieuws. Nu Koen Crucke niet langer present hoeft te zijn voor de Kerstshow van Samson en Marie heeft hij al meteen positieve vooruitzichten.

“Ik ben gek op komedie”, zegt Koen. “Voor mij is het zonder meer een cadeau en ook een beetje thuiskomen. Martine is een zalige madam en ik ben er zeker van dat wij een bijzonder fijne tijd tegemoet gaan. Ik heb nu al het gevoel dat het klikt tussen ons, dus dat zou vonken moeten geven.”