Fabrizio Tzinaridis doet eerlijke bekentenis over zijn liefdesleven

door: BCM
Fabrizio Tzinaridis
Afbeelding bron: Play4

Fabrizio Tzinaridis kennen we van het Play4-programma 'The Bachelor'. Daarin ging hij op zoek naar de ware liefde.

De zoektocht naar de liefde tijdens 'The Bachelor' werd voor Fabrizio Tzinaridis geen onverdeeld succes. Hij sloot het programma af met de Nederlandse Madieke van de Bijl, maar enkele weken later ging het koppel weer uit elkaar.

Streamz organiseerde een date voor Fabrizio op het Eilandje in Antwerpen. Hij en andere bekende gezichten mochten een date meenemen om samen de finale van 'Love Island' te bekijken. De selectie gebeurde door Streamz zelf.

'HLN Showbits' vroeg Fabrizio of het soms niet moeilijk is om als bekend gezicht te daten. "Het is aftasten. We leven in een wereld waar sociale media en bekendheid zo hoog worden aangeprezen, terwijl het ook heel wat nadelen heeft", zegt de Limburger.

"Zeker in je sociale leven", gaat hij verder. "Ik probeer daar op de juiste manier mee om te gaan. Maar het is niet evident om iemand te vinden die écht is."

En of Fabrizio nog in de ware liefde gelooft? "Absoluut, ja en nog altijd. Daarin blijf ik ook geloven, zeker weten", aldus Fabrizio Tzinaridis.