Heeft Monique opnieuw haar hart opengezet voor André Hazes?

door: WVDS
Monique Westenberg
Afbeelding bron: Photonews

Het showbizzkoppel André Hazes en Sarah van Soelen lijkt nu toch voorbij. Hoewel er nog geen openlijk statement is gekomen van één van beiden.

 

Monique Westenberg moest haar André al eens laten gaan toen die dacht de liefde bij Bridget Maasland te hebben gevonden. Nu het gedaan lijkt met Sarah, laat Monique geen kans onbenut om aan te geven dat zij nog wel contact heeft met hem.

Toen haar zoontje deze week verjaarde, deelde ze al een foto dat zijn vader het mooiste cadeau persoonlijk was komen langsbrengen. Monique Westenberg lijkt hiermee de draak te steken met Sarah van Soelen die constant sociale media bestookte met foto’s van het liefdesgeluk met André Hazes.

Zaterdag zet ze nog een foto op haar Instagram waarop ze recht in de lens kijkt. Opvallend is de ketting die ze draagt, daaraan hangt de letter ‘A’. Deze week was er nog commotie toen Sarah van Soelen haar ketting van André niet meer droeg. Zou dit een teken zijn dat het terug in orde is tussen Monique en André?

“Dat zou natuurlijk ook gewoon André junior kunnen zijn”, klinkt het bij een volger van Monique. Maar een groot deel van haar volgers hoopt niet dat ze opnieuw haar hart verliest aan de zanger. Zo schrijft iemand: “Nee toch? Dan wil je echt belazerd worden…”

Download nu de gratis app van Redactie24