Kobe Ilsen en Sara delen hartverscheurend nieuws over zoontje Magnus

door: COS
Kobe Ilsen, Sara Vermassen en Magnus
Afbeelding bron: Instagram @saravermassen

Kobe Ilsen en Sara Vermassen werden in mei 2022 voor het eerst ouders. Ze kregen een zoontje dat ze de naam Magnus gaven.

Voor Kobe Ilsen en Sara Vermassen was het eerste levensjaar van zoontje Magnus niet makkelijk. Het jongetje belandde verschillende keren in het ziekenhuis. Magnus had darmproblemen.

Er werd even gevreesd voor de ziekte van Hirschprung, een aangeboren aandoening waarbij de darm de ontlasting niet richting de anus kan bewegen. In september kon Sara aan HLN meedelen dat Magnus weer kerngezond was.

Nu hebben Kobe en Sara opnieuw hartverscheurend nieuws. Op Instagram Stories zien we dat Magnus weer in het ziekenhuis is beland. "En opnieuw", schrijft Kobe met een gebroken hartje. Het ventje heeft het RSV-virus te pakken.

Naast de ziekenhuisopname zou het gezin door een moeilijke periode gaan. Volgens Gazet van Antwerpen zijn Kobe en zijn verloofde uit elkaar. De presentator wil niet reageren op de geruchten.

Werpen we een blik op de sociale media van het (ex-)koppel dan zien we dat er al een hele tijd geen foto's meer van het koppel verschenen zijn en dat (bijna) alle eerdere foto's verdwenen zijn.

Magnus Ilsen in het ziekenhuis
Afbeelding bron: Instagram @kobeilsen
Magnus Ilsen in het ziekenhuis
Afbeelding bron: Instagram @saravermassen