Kristel Verbeke moet het eerlijk toegeven over haar relatie met Gene Thomas

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Kristel Verbeke trokken afgelopen zomer naar de Verenigde Staten met hun dochters. In Las Vegas vernieuwden Gene en Kristel hun huwelijksgeloften.

Al twintig jaar zijn Kristel Verbeke en Gene Thomas getrouwd. Ze leerden elkaar in 2000 kennen door een tv-programma. "Hij deed X-Session en ik zat bij K3. Ik vond dat een beetje een aansteller. Dat was niet mijn ding. Ik had toen ook nog een relatie", vertelt Kristel in de podcast 'Sandermans Zaken'.

"We zaten in Venezuela voor een week. We moesten veel clipjes opnemen en 's avonds moesten we daar optreden. Daar aan den babbel geraakt. Mijn papa was toen heel ziek en ik kon daar met hem goed over babbelen", vertelt het VRT-gezicht.

"Ik weet dat ik op het vliegtuig zat en dat ik mottig van verliefdheid was, maar ik zat in een relatie, mijn papa was heel ziek, dus het marcheerde niet om op dat moment verliefd te zijn", legt Kristel uit. Maanden later was het X-Session-danser Serge die Kristel en Gene een duwtje in de rug gaf door Gene Kristels nummer te geven.

Gene presenteerde bij de Ultratop en belde Kristel op met de vraag of ze hem les Nederlands wou geven, aangezien ze net een diploma regentaat Nederlands had. Toen al voelde Kristel dat er iets te gebeuren stond.

Pas maanden later volgde er een eerste kus. Het was Gene die de boot afhield. "Dan op een avond, het was Sinterklaas, heb ik gezegd: 'Ga je mij nu eindelijk kussen of hoe zit het nu?'", aldus Kristel.