Mishel Gerzig maakt iedereen jaloers met prachtige foto's van huwelijksreis met Thibaut Courtois: "Simpelweg spectaculair!"

door: COS
Thibaut Courtois en Mishel Gerzig
Afbeelding bron: Instagram @thibautcourtois

Thibaut Courtois stapte eind juni in het huwelijksbootje met zijn Israëlische vriendin Mishel Gerzig. Het koppel trouwde in Cannes.

Thibaut Courtois en Mishel Gerzig organiseerden een groots huwelijksweekend. Hun gasten werden een dag voor het huwelijk ontvangen op een welkomstparty. Op maandag 26 juni was het zover voor het koppel.

In het bijzijn van honderden genodigden gaven Thibaut en Mishel elkaar het jawoord in Chateau De La Croix Des Gardes. 's Avonds barste er een gigantisch feest uit.

Na het huwelijk vertrokken Thibaut en Mishel met Thibauts kinderen naar Ibiza en Formentera, waar ze op een luxejacht de eerste dagen van hun huwelijksreis doorbrachten. Intussen is het kersverse echtpaar in Bora Bora.

"Honeymooning", schrijft Mishel bij enkele jaloersmakende foto's vanop het strand. "Wow! Wat een paradijs", klinkt het in de reacties. "Simpelweg spectaculair!", lezen we nog.