Na geruchten over breuk Leontine en Marco Borsato: "Daarom draagt hij trouwring niet meer"

door: COS
Marco en Leontine Borsato
Afbeelding bron: Instagram @borsato

Marco Borsato is in opspraak gekomen nadat hij wordt beschuldigd van seksueel misbruik bij een minderjarige. De zanger ontkent de beschuldigingen en deed zelf al aangifte voor laster.

De aangifte lijkt een grote impact te hebben op de relatie tussen Leontine Borsato en Marco Borsato. De zanger werd een tijdje geleden zelfs voor het eerst in 23 jaar zonder zijn trouwring gespot. Dat deed geruchten over een breuk tussen Marco en Leontine natuurlijk aanwakkeren.

Nu blijkt er toch iets anders aan de hand. Marco draagt in plaats van zijn trouwring nu namelijk een familiering. Die lieten ook Leontine en de kinderen maken. Volgens Story werden Marco's gezinsleden ook al met de ring gespot. Met die ring hebben ze een duidelijke boodschap voor elkaar.

"Het is hun eigen manier om aan elkaar én de buitenwereld duidelijk te maken dat ze nog altijd een hecht gezin vormen, en dat ze achter, naast en voor hun man en vader staan, ook al wist de buitenwereld tot nu toe niet wat de betekenis van die ring is. Ze weten het zelf, en dat is het belangrijkst voor hen", citeert Mediacourant Story.