Nora Gharib maakt zich ernstige zorgen om dochtertje: "Kan ik niet ontkennen"

door: STG
Aaron Blommaert en Nora Gharib
Afbeelding bron: VTM

Nora Gharib is binnenkort weer vaker te zien op televisie. Tijdens 'Het Jachtseizoen' is ze één van de jagers, en morgen maakt ze haar opwachting aan de zijde van Aaron Blommaert als presentatrice van 'The Voice Kids'.

Nora Gharib is afkomstig uit Marokko. Het nieuws van de aardbeving heeft een diepe indruk nagelaten op de presentatrice. 

Op Instagram deed Nora al enkele oproepen om hulp te bieden aan de slachtoffers. “Maar ik voelde toch steeds meer de drang om ook zélf ter plaatse te gaan helpen", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

"Ik voel dat ik dit moet doen”, zegt Nora. Al is ze zich wel erg bewust van de gevaren. "Ik ga er natuurlijk niet vanuit dat er iets zal gebeuren, anders zou ik mezelf niet roekeloos in gevaar brengen."

Haar dochter achterlaten valt Nora dan ook erg zwaar. Al is het noodzakelijk voor de veiligheid. "Ik zou uiteraard niet willen dat mijn dochtertje alleen achterblijft”, bedenkt ze zich. “Maar ik kan niet ontkennen dat het daar ter plekke nog steeds erg gevaarlijk is.”