Overlijden Ivo Pauwels krijgt bittere nasmaak voor weduwe Diana More: "Zo moeilijk"

door: STG
Ivo Pauwels
Afbeelding bron: Photonews

Het nieuws dat 'Nonkel Jef' niet meer is, sloeg twee weken geleden in als een bom. In een exclusief gesprek met Dag Allemaal spreekt Diana, de weduwe van Ivo over het moeilijke contact met Ivo's dochter.

Het afscheid van Ivo Pauwels is zwaar binnengekomen in de showbusiness. In Dag Allemaal vertelt weduwe Diana More hoe het intussen met haar gaat. Al spreekt ze ook klare taal over Ivo's dochter.

Ivo had een dochter An uit een vorig huwelijk. In totaal trouwde Ivo vier keer, maar de laatste keer schoot dat bij dochter An in het verkeerde keelgat. 

"Nu moet ik plots afspreken en zaken regelen met z’n dochter An, met wie we vijf jaar geen contact hebben gehad. Moeilijk is dat voor mij, zeer moeilijk", klinkt het in Dag Allemaal.

“Ivo sprak veel over z’n dochter. Elke dag kwam An over z’n lippen. Het conflict woog op hem. Hij zag haar graag. En dat heeft hij me ook nog gezegd vlak voor de operatie: ‘Zeg tegen Anneke dat ik ze altijd heel graag heb gezien. Zeg haar dat.’ En dan zei hij ook nog tegen mij: ‘Schattie, ik zie u graag...’ Ivo voelde dat hij zou doodgaan", snikt Diana.

"Ze heeft spijt dat ze ’t toch niet heeft goedgemaakt met haar vader. Maar dat is spijt die te laat komt", besluit ze.