Sven De Ridder wil nog wat kwijt over betreurde Ivo Pauwels: “Het botste met ons vader en moeder”

door: ASX
De Bunker Sven De Ridder
Afbeelding bron: VTM

Afgelopen vrijdag overleed acteur Ivo Pauwels geheel onverwacht aan de gevolgen van een hartfalen. De acteur werd bij het grote publiek vooral bekend dankzij zijn legendarisch personage ‘Nonkel Jef’ in de gelijknamige VTM-reeks. Ook Sven De Ridder stond vaak met Ivo op de planken.

“Ik wil je bedanken om mij als klein ventje en als tiener het vak comedy te leren. Jouw timing en jouw perfecte speelstijl neem ik voor altijd mee in mijn eigen speelstijl”, vertelt de Antwerpse acteur op Instagram.

Sven en Ivo stonden onder meer samen op de set tijdens de opnames van ‘Bompa’ en ‘Drie mannen onder één dak’. Daar bleek het af en toe te botsen tussen Ivo en de ouders van Sven, acteur Ruud De Ridder en wijlen Jane Peter.

“Tussen ons heeft het nooit gebotst, met ons vader en moeder wel”, vertelt Sven openhartig. “Al heb je het met ons ma goedgemaakt tijdens haar laatste levensjaren, daar zijn mijn zus Linda en ik je dankbaar voor. Speel daarboven maar nog veel comedy”, besluit Sven. Ivo Pauwels werd 85.