Pauline toch nog onzeker over haar relatie met Junior Planckaert

door: STG
Junior Planckaert - Pauline Devos
Afbeelding bron: Instagram @devospauline

Junior Planckaert en Pauline zijn intussen zes maanden een koppel. De twee leerden elkaar kennen via het Eén-datingprogramma ­‘Junior op zoek naar de liefde. In TV Familie vertelt Pauline over de eerste zomer met Junior en zijn familie.

Pauline beleefde deze zomer voor het eerst met de Planckaert-familie. Pauline en Junior hebben er nooit een geheim van gemaakt dat de afstand wel eens een uitdaging zou kunnen worden. "Ik werk nog altijd fulltime als hr-consultant in Waregem, terwijl Junior z’n vaste stek in de Ardennen heeft. In de weekends zijn we altijd samen, maar ­tijdens de week is het soms puzzelen", aldus Pauline.

Naast de afstand werken Junior en Pauline ook hard aan hun communicatie.  Zo durft Junior zich steeds meer openstellen voor de liefde, wat voor hem in het begin toch een vraagteken was.

Ook over de toekomst schept Pauline duidelijkheid. “Zie ik een toekomst met hem en voor ons? Ja. En als alles zo goed blijft gaan, zie ik Junior écht wel als mijn levenspartner."

Al blijft Pauline ook wel wat onzeker. "Natuurlijk komen er soms ­dingen op je pad die je niet kan voorspellen. Maar daar denk ik niet aan, hoor. Ik zie me zeker oud worden met Junior", klinkt het.