Sieg De Doncker doet bekentenis: “Ik hou daarvan”

door: ASX
Sieg De Doncker
Afbeelding bron: Instagram @siegdedoncker

Vorig jaar schitterde hij nog als Koen Peyskens in ‘Familie’ en ook in de telenovelle ‘Milo’ werd acteur Sieg De Doncker als slechterik gecast. “Komt door mijn donkere baard en zware wenkbrauwen”, verklaarde de wederhelft van Maureen Vanherberghen.

In het echte leven is Sieg De Doncker niet zo’n bad guy … of toch? In de podcast ‘Kletsuurtje’ doet de acteur enkele gênante onthullingen aan gastheer Maximilaan Verheyen. “Ik houd van plagen”, bekent Sieg.

De acteur vertelt een hilarische anekdote uit zijn studententijd. “Ik ging bijvoorbeeld naar de Colruyt, kneep daar een zak Dorito’s helemaal in allemaal kleine stukjes om dan de zak terug te leggen. Het idee dat iemand dan die zak chips koop, thuiskomt en dan opendoet, daar kon ik een week van genieten”, klinkt het deugnieterig.

“Of bijvoorbeeld in de videotheek de DVD’s van Nemo verwisselen met een seksfilm, dat heb ik ook nog gedaan”, vertelt Sieg. De acteur maakte onlangs ook bekend voor de tweede keer vader te worden. Samen met zijn partner Maureen heeft Sieg al een dochtertje van bijna drie; Nelle.