VTM

Kijkers zeggen allemaal hetzelfde over seizoensfinale van populaire serie Milo

door: WVDS
Milo_S01_Seizoensfinale_008 (1).jpg
Afbeelding bron: VTM

De telenovelle Milo met zangeres Camille in de hoofdrol trekt zeer veel kijkers. En vrijdag was er de seizoensfinale.

De extra lange aflevering voor de zomerstop had heel wat in petto voor de kijkers. De verschillende verhaallijnen werkten naar een climax toe en helemaal aan het einde van de aflevering gebeurt er nog een cliffhanger die de fans in spanning zal houden tot het volgende seizoen.

Op welk plan broedt Lou, en komt alles goed met Milo die flauwvalt?

Voor wie de aflevering nog moet zien, alvast dit: het is duidelijk dat Lou iets in zijn schild voert. De moeder van Milo gaat de confrontatie aan met Rik, enkele minuten voordat hij dreigt opgepakt te worden.

Milo valt flauw en moet rusten op doktersvoorschrift, maar kan het niet laten en gaat mee het podium op met Liam. Maar daar dreigt opnieuw gevaar. We gaan echter geen spoilers verklappen.

Kijkers moeten nu wachten tot september om te weten hoe het verhaal nu verder gaat, want dan komt het tweede seizoen op televisie. De reacties op de seizoensfinale zijn heel enthousiast: “Ik zal Milo op tv wel missen”, “Eerst vond ik de serie maar niks en sinds een paar maanden keek ik elke dag”, “Nu altijd in spanning afwachten tot september…”

Tags Camille Milo