Tanja Dexters bijt van zich af na kwalijke geruchten: "Bij de haren gegrepen"

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Van de eens zo goede vriendschap tussen Tanja Dexters en Dennis Black Magic blijft nog maar weinig over. Een uitspraak van Tanja lokte een erg scherpe reactie uit bij de pornoproducer.

Tanja Dexters noemde Dennis Black Magic een "slechte stouterik" die "geen goede bedoelingen" had met vrouwen. "Ik heb haar nooit met één vinger aangeraakt. Terwijl zij zat te bluffen dat ze met Luk Alloo seks had gehad in Milaan, in ruil voor een reportage", reageerde hij in Dag Allemaal.

"Ik heb haar zelfs nog veertig duizend frank opgestuurd in die periode. Geld dat ik nooit heb teruggekregen", beweerde Dennis ook nog. Twee beschuldigingen die Tanja nu zelf tegenspreekt. "Dat slaat nergens op", zegt ze over het gerucht over Luk, met wie ze destijds gewoon goed bevriend raakte.

"Dat hij me in die tijd geld heeft opgestuurd omdat mijn modellencarrière zogezegd flopte, is al even bij de haren gegrepen. Ik heb Dennis nooit een cent gevraagd, laat staan van hem geld gekregen", besluit Tanja, die het spijtig vindt dat het zo ver is moeten komen.