Willy Sommers krijgt erg verrassend nieuws te horen over 'Tien Om Te Zien'

door: STG
Willy Sommers
Afbeelding bron: MRO

Willy Sommers is weer helemaal terug van weggeweest met 'Tien Om Te Zien'. Samen met Anne De Baetzelier, Aaron Blommaert en Laura Tesoro presenteert hij ook deze zomer het programma op VTM.

Willy Sommers presenteert dit jaar voor het twintigste seizoen 'Tien Om Te Zien'. Al was het voor de zanger nog niet meteen duidelijk of hij ook effectief zou mogen optreden. 

Tot nu, want VTM maakte vanmiddag de line-up bekend voor de komende afleveringen. "Ik hoop zelf ook dat ik mijn nieuwe single 'Kijk Vooruit' minstens één keer zal kunnen voorstellen, de lijst met artiesten wordt nog volop samengesteld. Het nummer heeft nochtans een mooie boodschap: kijk positief naar de toekomst en vergeet het verleden", zei hij eerder in Story.

Vanmiddag kwam dan eindelijk het verlossende nieuws: Willy zal zijn nieuwe single op 8 augustus brengen aan de iconische muziektent. VTM maakte ook heel wat andere namen bekend. Ook CAMILLE, Pommelien Thijs, Hugo, Regi, Niels Destadsbader, Francisco en Bazart keren terug in de top 10.